Vrienden
Inloggen/uitloggen

 

Vrienden voor het leven

 

Waar zou je zijn zonder je vrienden? Ook voor Voice Box geldt dat. In de loop der jaren heeft zich een vaste groep Vrienden van Voice Box gevormd. Een groep mensen die Theaterkoor Voice Box een warm hart toedraagt.

Een aantal van hen heeft in het verleden ook deel uitgemaakt van het koor. Maar je hoeft natuurlijk geen oud-koorlid te zijn om Vriend te worden. Iedereen kan Vriend zijn. En als je eenmaal Vriend bent, dan heeft dat natuurlijk z'n voordelen:

  • Zo krijg je korting op entreekaarten en
  • Krijg je een VIP behandeling bij optredens, en
  • Ben je welkom bij speciale open repetities, en
  • Ontvang je onze nieuwsbrief.

Maar dat is niet alles. Verrassingen zijn altijd mogelijk. Wel op z'n Voice Box uiteraard. Maar voor wat, hoort wat. Het enige wat we van onze Vrienden vragen is een vrijwillige bijdrage.

We zouden het gezellig vinden je als Vriend bij onze voorstellingen te kunnen begroeten, om te beginnen bij onze voorstelling 'Lente Fragmenten' op zaterdag 11 mei aanstaande! 

 2019 03 16 Voicebox Lentefragmenten FB3

 

 

Lente Fragmenten is een voorstelling die gemaakt is door Theaterkoor Voice Box samen met de OVA, de Orkest Vereniging Amersfoort. Onder leiding van twee dirigenten, Florian Auls en Hendrik Jan Brethouwer, maken we er in de Xaveriuskerk in Amersfoort een feestje van!

Wanneer jij je vóór 1 mei aanmeldt als Vriend van Voice Box, krijg je 4 Euro korting op je entreekaartje, net als andere Vrienden. De website waarop je kaarten kunt bestellen voor deze voorstelling wordt op korte termijn aangepast. Je kiest dan de optie waar 'Vriend van Voice Box' bij staat.

Meld je aan door het inschrijfformulier te ondertekenen, te scannen en aan ons te verzenden naar emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wanneer je jouw mail in goede orde hebben ontvangen, krijg je een bevestiging van ons per email.

 

Mogen wij jou als nieuwe Vriend ontvangen bij onze komende voorstellingen? Wij kijken er naar uit!

Lydeke Fransen en Marianne Breugem

 

 2017 09 09 Dag van de Amateurkunst 17